fbpx

Leilighetene i Skadbergparken B1

Nå har du sjansen til å sikre deg en fremtid med ny leilighet i et av Solas mest attraktive og etterspurte nye boligområder. I Skadbergparken bor du sentralt i forhold til hele regionen, inkludert de fantastiske strendene hvor du kan gå tur året rundt og nyte magisk natur.

I Skadbergparken B1 kommer 15 leiligheter, fra ca. 63-94 m². Alle får herlige uteplasser med meget gode solforhold. Leilighetene har store vinduer mot sør som gir optimale lys- og solforhold. Utvendig får prosjektet en stor, grønn og frodig park til rekreasjon for beboere. Beplantningen vil skape en variasjon gjennom årstidene med sine ulike blomstringstider og farger.

Om prosjektet

Utvendig blir Skadbergparken B1 et fint skue. Spennende arkitektur med varige og solide materialer. Men kanskje enda viktigere er din nye leilighet. Her har vi tilstrebet gode løsninger og variasjoner i materialer som står i stil med hverandre. Vi tror disse kvalitetene vil gi både deg og dine fremtidige gjester en fin mottakelse.

Interiør og materialer i leilighetene har blitt nøye gjennomgått for å finne det vi mener er en gjennomført og god standard. Du får også et behagelig inneklima da vi leverer vannbåren gulvvarme på bad, vaskerom, wc, stue, kjøkken og entré.

Det blir flott kjøkkeninnredning fra Norema, fire ulike fronter å velge mellom. Skulle du ha ønske om alternative fronter, vil kundebehandlere hjelpe deg gjennom tilvalgsprosessen. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer fra Siemens (platetopp med induksjon, komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap).

Baderommene leveres med fliser fra Modena. Flisene på gulvet måler 33 x 33 cm og leveres i fargen Marazzi Iside grigio. I dusjen er det samme typer fliser med 10 x 10 cm i nedsenk. På vegger leveres fliser som måler 20 x 50 cm i hvit blank utførelse. På gangen blir det fliser i størrelse 30 x 60 i type Marazzi Iside Nero.

På alle gulv som ikke er flislagte leverer vi en meget fin 1-stavs Tarkett Robust Cream White parkett. Her er det også mulig med tilvalg til det gulvet og den utførelsen du selv ønsker. Innvendige dører er av typen slett hvit med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse.

Det finnes også flere muligheter enn det som er nevnt her. Du vil i tilvalgsprosessen kunne bestille ytterligere farger og materialvalg mot vederlag. Vi velger likevel å tro at våre standarder dekker de fleste sitt ønske og behov.
    Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis: