fbpx

NATUREN LEVERER


Uansett årstid, uansett vær. Naturen er alltid et sted det er godt å oppholde seg. Strendene i kommunen er et av distriktets mest populære turmål. Året rundt.

Gode turmuligheter

Turstiene i Sola kommune blir stadig bedre. Arbeidet rundt Hafrsfjord har resultert i mange flotte kilometer med gode turveier, og flere skal det bli.

Tvedtsenteret

Tvedtsenteret er lagt til rette for store enheter. De kan skilte med butikker som Skeidar, XXL sport og villmark, Intersport, Power, Norges største skobutikk Skoby, Barnas Hus, største i sitt slag og mye mye mer.

Sola golfklubb

Sola Golfklubb ligger like ved Skadbergparken. Fasilitetene i klubben er blant de beste i landet.

Og masse mer!

SOLA HAR MYE Å BY PÅ

Sola er i flere år kåret til Norges beste kommune å bo i. Kommunen er akkurat passe stor og med alt du trenger i behagelig avstand.

Det er godt å bo på Sola. Vennlige mennesker, flott natur og et rikt kulturliv. Ja, for ikke å snakke om nærheten til resten av verden via Stavanger Lufthavn, Sola. Det skjer for tiden mye i kommunen. Ny turnhall og Sola Arena blir Norges aller første innendørs sykkelvelodrom. Kulturhuset har et variert program med konserter og forestillinger hele året. Er du allerede Sola-bu, så vet du hva vi prater om. Hvis ikke er du mer enn hjertelig velkommen til å bli det

Sjarmerende Sola med de blide menneskene

Sjarmerende Sola med de blide menneskene