fbpx

DIN HELT NYE LEILIGHET

Skadbergparken er et moderne boligprosjekt som består av totalt sju leilighetsbygg. Leilighetene har variasjoner i både størrelser og planløsninger. På denne måten legger vi til rette for et mangfold av mennesker i ulike livssituasjoner. Arkitektene våre har utviklet løsninger som dekker de fleste behov. Selvfølgelig uten at det blir pregløst og kjedelig – snarere tvert imot.

Skadbergparken får en stor, grønn og frodig park til rekreasjon for beboere. Beplantningen vil skape en variasjon gjennom årstidene med sine ulike blomstringstider og farger. Velkommen hjem til Skadbergparken!

Leilighetene i B1

Utvendig blir Skadbergparken B1 et fint skue. Spennende arkitektur med varige og solide materialer. Men kanskje enda viktigere er din nye leilighet. Her har vi tilstrebet gode løsninger og variasjoner i materialer som står i stil med hverandre. Vi tror disse kvalitetene vil gi både deg og dine fremtidige gjester en fin mottakelse.

Interiør og materialer i leilighetene har blitt nøye gjennomgått for å finne det vi mener er en gjennomført og god standard. Du får også et behagelig inneklima da vi leverer vannbåren gulvvarme på bad, vaskerom, wc, stue, kjøkken og entré.

Det blir flott kjøkkeninnredning fra Norema, fire ulike fronter å velge mellom. Skulle du ha ønske om alternative fronter, vil kundebehandlere hjelpe deg gjennom tilvalgsprosessen. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer fra Siemens (platetopp med induksjon, komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap).

Baderommene leveres med fliser fra Modena. Flisene på gulvet måler 33 x 33 cm og leveres i fargen Marazzi Iside grigio. I dusjen er det samme typer fliser med 10 x 10 cm i nedsenk. På vegger leveres fliser som måler 20 x 50 cm i hvit blank utførelse. På gangen blir det fliser i størrelse 30 x 60 i type Marazzi Iside Nero.

På alle gulv som ikke er flislagte leverer vi en meget fin 1-stavs Tarkett Robust Cream White parkett. Her er det også mulig med tilvalg til det gulvet og den utførelsen du selv ønsker. Innvendige dører er av typen slett hvit med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse.

Det finnes også flere muligheter enn det som er nevnt her. Du vil i tilvalgsprosessen kunne bestille ytterligere farger og materialvalg mot vederlag. Vi velger likevel å tro at våre standarder dekker de fleste sitt ønske og behov.

Leilighetene i B6

I B6 er det totalt 27 leiligheter fra 68 – 108 kvm. Variasjonen i planløsning og størrelse legger til rette for et mangfold av mennesker i ulike livssituasjoner. Interiør og materialer i leilighetene har blitt nøye gjennomgått for å finne det vi mener er en gjennomført og god standard. Du får også et behagelig inneklima da vi leverer fjernvarme med vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken, bad og gang.

Kjøkkenet leveres med flott kjøkkeninnredninger fra Norema. Det betyr at du får et kjøkken av god kvalitet, som både er moderne og tidløst. I tillegg leverer vi kjøkkenet helt komplett med integrerte hvitevarer fra Siemens.

Baderommene har fliser på vegger og gulv. Flisene på gulvet måler 33 × 33 cm og leveres i Iside Nero. I dusjen er det samme typer fliser med 10 × 10 cm i nedsenk. På vegger leveres fliser som måler 20 × 50 cm og i hvit blank utførelse.

På alle gulv som ikke er flislagte leverer vi en meget fin 1-stavs eik plank hvitpigmentert parkett. Innvendige dører er av typen slett hvit med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse.

Linn Bad, type Hilde. Leveres uten høyskap
Kjøkken fra Norema

HA LIKE GODT UTE SOM INNE

Leilighetene i Skadbergparken innbyr til gode opplevelser. Ute som inne. Gode uteplasser
og balkonger. Her ute nyter du lune sommerkvelder med en god bok eller i godt selskap. Og skulle det vestlandske været slå seg vrang kan du kose deg inne i leilighetene.

terrasse med balkongen

Prosjektet ligger solkrikt og lunt til mellom skadbergnuten og kjerrberget, solas høyeste fjelltopp. I og rundt prosjektet opparbeides det flotte grøntareal. Her bor du i grønne omgivelser med kort vei til de gode naturopplevelsene.

SOLRIKE BALKONGER


Utviklingen av skadbergparken er det brukt mye tid på å finne solide materialer som også estetisk og designmessig fremstår som tidsriktige og gjennomførte. Arkitekturen taler for seg, og både i de utvendige og innvendige fellesarealene har vi tilstrebet å få til gode løsninger og variasjoner i materialer som står i stil med hverandre.

Gjennomgående, luftig
og masse naturlig lys