fbpx

DIN HELT NYE LEILIGHET

Utvendig blir Skadbergparken et fint skue. Spennende arkitektur med varige og solide materialer. Leilighetene i Skadbergparken innbyr til gode opplevelser. Ute som inne. Gode uteplasser og balkonger. Her ute nyter du lune sommerkvelder med en god bok eller i godt selskap. Og skulle det vestlandske været slå seg vrang kan du kose deg inne i leilighetene.

Her har vi tilstrebet gode løsninger og variasjoner i materialer som står i stil med hverandre. Vi tror disse kvalitetene vil gi både deg og dine fremtidige gjester en fin mottakelse. Interiør og materialer i leilighetene har blitt nøye gjennomgått for å finne det vi mener er en gjennomført og god standard. Du får også et behagelig inneklima da vi leverer fjernvarme med vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken, bad og gang.

Leilighetene i B4

De 12 leilighetene i Skadbergparken B4 er praktisk løst med to soner, med soverom og bad i den ene enden og stue/kjøkken i den andre enden. Altså blir det ro og fred for de som kryper først til køys, mens natteravnen kan se på Netflix uten å bekymre seg for å holde resten av husstanden våken.

Leilighetene i Skadbergparken B4 blir lyse, trivelige og innbydende. Her blir det hvitmalte vegger, store vinduer som slipper inn mye lys og trestavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv. Her er det mulig med tilvalg til det gulvet og den utførelsen du selv ønsker. Innvendige dører er av typen slett hvit med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse.

Kjøkkeninnredningen Atrium (hvit som standard) fra Norema gjør at leiligheten din får et moderne preg. Skulle du ha ønske om alternative fronter, vil kundebehandlere hjelpe deg gjennom tilvalgsprosessen. Kjøkkenet kan også leveres med integrerte hvitevarer som platetopp med induksjon, komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap. Dette er tilvalg.

Baderommene har fliser på gulv og i dusjsone. Flisene på gulvet måler 20×20 cm og leveres i Modena Mineral i fargene sand, grey eller antracite. I dusjen er det samme typer fliser med 10×10 cm i nedsenk. På vegger leveres fliser som måler 20×40 cm og i hvit blank eller matt utførelse.

Leilighetene i B3

Det blir flott kjøkkeninnredning fra Norema, type Atrium, hvit som standard. Skulle du ha ønske om alternative fronter, vil kundebehandlere hjelpe deg gjennom tilvalgsprosessen. Kjøkkenet kan også leveres med integrerte hvitevarer som platetopp med induksjon, komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap. Dette er tilvalg.

Baderommene har fliser på gulv og i dusjsone. Flisene på gulvet måler 20×20 cm og leveres i Modena Mineral i fargene sand, grey eller antracite. I dusjen er det samme typer fliser med 10×10 cm i nedsenk. På vegger leveres fliser som måler 20×40 cm og i hvit blank eller matt utførelse.

På alle gulv som ikke er flislagte leverer vi en meget fin 3-stavs eik plank hvitpigmentert parkett. Her er det også mulig med tilvalg til det gulvet og den utførelsen du selv ønsker. Innvendige dører er av typen slett hvit med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse.

Leilighetene i B6

Det blir flott kjøkkeninnredninger fra Norema, og er du tidlig inne i prosjektet har du mulighet til å velge blant 20 forskjellige fronter. Skulle du ha ønske om alternative fronter, vil våre kundebehandlere hjelpe deg gjennom tilvalgsprosessen. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer fra Siemens, platetopp med induksjon, komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap.

Baderommene har fliser på vegger og gulv. Porselens-flisene på gulvet måler 33×33 cm og leveres i Iside Nero. I dusjen er det samme typer fliser med med 10×10 cm i nedsenk. På vegger leveres fliser som måler 20×50 cm og i hvit blank utførelse.

På alle gulv som ikke er flislagte leverer vi en meget fin 1-stavs eik plank hvitpigmentert parkett. Her er det også mulig med tilvalg til det gulvet og den utførelsen du selv ønsker. Innvendige dører er av typen slett hvit med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse.

Skadbergparken bad
Linn Bad, type Hilde. Leveres uten høyskap
Kjøkken fra Norema
Kjøkken fra Norema

HA LIKE GODT UTE SOM INNE

Leilighetene i Skadbergparken innbyr til gode opplevelser. Ute som inne. Gode uteplasser
og balkonger. Her ute nyter du lune sommerkvelder med en god bok eller i godt selskap. Og skulle det vestlandske været slå seg vrang kan du kose deg inne i leilighetene.

terrasse med balkongen

Prosjektet ligger solkrikt og lunt til mellom skadbergnuten og kjerrberget, solas høyeste fjelltopp. I og rundt prosjektet opparbeides det flotte grøntareal. Her bor du i grønne omgivelser med kort vei til de gode naturopplevelsene.

Skadbergparken
Balkong skadbergparken

SOLRIKE BALKONGER


Utviklingen av skadbergparken er det brukt mye tid på å finne solide materialer som også estetisk og designmessig fremstår som tidsriktige og gjennomførte. Arkitekturen taler for seg, og både i de utvendige og innvendige fellesarealene har vi tilstrebet å få til gode løsninger og variasjoner i materialer som står i stil med hverandre.

Skadbergparken B4

Gjennomgående, luftig
og masse naturlig lys