fbpx

DIN HELT NYE LEILIGHET

Skadbergparken er et moderne boligprosjekt som består av totalt sju leilighetsbygg. Leilighetene har variasjoner i både størrelser og planløsninger. På denne måten legger vi til rette for et mangfold av mennesker i ulike livssituasjoner. Arkitektene våre har utviklet løsninger som dekker de fleste behov. Selvfølgelig uten at det blir pregløst og kjedelig – snarere tvert imot.

Skadbergparken får en stor, grønn og frodig park til rekreasjon for beboere. Beplantningen vil skape en variasjon gjennom årstidene med sine ulike blomstringstider og farger. Velkommen hjem til Skadbergparken!

Leilighetene i B5

Leilighetene i B5 har en fin variasjon i både størrelser og planløsninger. På denne måten legger vi til rette for et mangfold av mennesker i ulike livssituasjoner. Arkitektene våre har utviklet løsninger som dekker de fleste behov. Selvfølgelig uten at det blir pregløst og kjedelig – snarere tvert imot. Leilighetene blir lyse, trivelige og innbydende. Alle med store vinduer som slipper inn mye lys og enstavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv.

Prosjektet får en stor, grønn og frodig park
Alt du kan tenke deg av butikker og spisesteder - bare en kort svipptur unna

HA LIKE GODT UTE SOM INNE

Utvendig får prosjektet en stor, grønn og frodig park til rekreasjon for beboere. Beplantningen vil skape en variasjon gjennom årstidene med sine ulike blomstringstider og farger.

Parken blir prosjektets vitale puls, der lek, moro og diskusjoner vil foregå.

 

Prosjektet ligger solkrikt og lunt til mellom skadbergnuten og kjerrberget, solas høyeste fjelltopp. I og rundt prosjektet opparbeides det flotte grøntareal. Her bor du i grønne omgivelser med kort vei til de gode naturopplevelsene.

Her bor du sentralt i forhold til hele regionen


Utviklingen av skadbergparken er det brukt mye tid på å finne solide materialer som også estetisk og designmessig fremstår som tidsriktige og gjennomførte. Arkitekturen taler for seg, og både i de utvendige og innvendige fellesarealene har vi tilstrebet å få til gode løsninger og variasjoner i materialer som står i stil med hverandre.

Både i de utvendige og innvendige fellesarealene har vi tilstrebet å få til
gode løsninger og variasjoner i materialer som står i stil med hverandre.